Walka o jedyne leki stosowane w leczeniu włóknienia płuc

daria

/ #17

2015-09-06 21:24

To uwlaczajace, niezgodne z prawami pacjenta. W innych krajach leki te funkcjonują już kilka lat. Tylko w Polsce się wmawia ze niewiadomo czy warto, że sterydy podolaja. Otóż nie. Sterydy nie dają rady. Proszę media o nagłośnienie sprawy. Ta choroba jak widać nie jest rzadka. A chorzy nie mają żadnej opcji, tylko sterydy. Zachęcam do odwiedzenia forum wloknienie. Musimy działać.  Nie ma czasu by czekać na spowolnienie tempo rządu, który skazuje tysiące ludzi na powolna śmierć, a leki sa, tylko trzeba refundacji. W Polsce nie liczy się czlowiek,  mnóstwo ludzi dostało w Polsce wyrok i czekanie na śmierć, a w innych krajach udały się operacje i przeszczepy. Mam na myśli inne choroby niż wloknienie. Bedziemy tak długo pisać do ministerstwa aż się obudzi. Jeżeli to nie pomoże to trzeba będzie wołać o pomoc inne kraje albo unię europejska. Brak mi pomysłów, ale nie mogę patrEc jak mojej mamie się pogarsza. I ma pecha ze nie miesza w Czechach tylko w Polsce i leków brak.  Przerażające jest to, że nikt nie widzi problemu w rządzie., wśród lekarzy.  Gdzie w tym wszystkim jest człowiek. ?