Stop bezprawnym badaniom w RODK
konsekwentny ojciec |
/ #196 Re:2016-01-04 17:42Zgadzam się z poszkodowanym - prawie w całości;"Zlikwidowac te osrodki. Nie wydaja oni opinii rzetelnych i niezaleznych."a dodatkowo pracowników - przestępców pociągnąć do odpowiedzialności karnej /bez względu na to czy świadomie czy nie świadomie wypisywały swoje kłamliwe i kretyńskie opinie dyskwalifikujące np.ojca po ukończonych studiach pedagogicznych, który praktycznie sam wychował syna w związku gloryfikując matkę-oprawczynię- indoktrynującą i demoralizującą małoletnie dziecko wraz ze swoją sadystyczną rodziną.Efekt;2 lata męki dziecka/4 przestępstwa- ukryte przez sądy i prokuraturę w tym 3x zagrożenie życia i zdrowia i 1 psychiczne i fizyczne znęcanie się nad dzieckiem-bo powiedział,że kocha tatę i tak będzie z nim mieszkał;28 przypadków nie wykonania wyroku rozwodowego w sprawie kontaktów,o niszczeniu pasji syna i autorytetu ojca-w tym w szkole-nie wspominając,jak i o wielu innnych sprawach dyskwalifikujących matkę jako osobę sprawującą główną pieczę nad małoletnim.Po 2 latach współdziałania zwyrodniałej matki z oprawcami z sądów i prokuratur dziecko ode mnie 2-wu krotnie uciekło po treningu .Biorąc pod uwagę stan psychiczny syna w związku z jego indoktrynacją zrezygnowałem na jakiś czas ze spotkań,żądając w sądzie badań psychiatrycznnych dla syna i jego rodziców...Jak przeczytałem jego wypowiedż w trakcie przesłuchania w sprawie odebrania głównej pieczy powiedziałem sobie,że żaden oprawca mojego jedynego syna nie uniknie konsekwencji-włacznie z niedouczonymi przestępczyniami z RODK,które w opinii pomimo wielokrotnych wypowiedzi syna i moich o naprzemiennym wychowaniu wydały pozytywniejszą opionię zwyrodniałej oprawczyni, o której napisały ,że jest bardziej "zsocjalizowana,odpowiedzialna i przygotowana do wychowania syna"!!!/.Szanowni Państwo z Prokuratur,Sądów,RODK i Szkoły -paragraf 231 kk&1i3 " Na pracownikach instytucji publicznych i niepublicznnnnych pracującychz dziećmi spoczywa szczególny obowiązek reagowania na wszelkie przypadki zagrożenia dziecka..."Czas tym niedouczonym specjalistom i przestępcom to uświadomić,aby nie niszczyli polskich rodzin,ich wielopokoleniowej więzi i miłości,aby nie zdemoralizowano pokolennia najmłodszych polaków na rzecz interesu i dobra nieprzygotowanych do tej roli "materialnych matek polek".To co przeżyłem w polskim sądzie rodzinnym to czysty stalinizm i patologia-nawet za 28 krotne nie wykonanie wyroku o kontakty oprawczyni dziecka nie poniosła / po raz kolejny/ żadnych konsekwenncji/w przeciwieństwie do mnie,który zostałem ukarany 300.00 zł.za to,że powiedziałem,że "matka"dziecka mówi "gówno-a nie- prawdę", wcześniej kilkakrotnie mówiąc,że cały czas kłamie sędziego robiąc z niego "błazna" na co nie pozwolę-będąc tego świadkiem.Wstyd mi przed małoletnim synem,że musiałem czekać 2 lata,zbierając argumenty i "bawiąc się" w pisarza/w czasie kiedy zwyrodniała matka krzywdziła go ze swoją rodziną-przy aprobacie polskiego sądu i prokuratur/ ,aby dobrać się do jego oprawców-niestety innej drogi nie było...Wierzę jednak,że Instytucje z Warszawy -w przeciwieństwie do dotychczasowych instytucji z którymi się zetknąłem w kwestii dramatu małoletniego dziecka -znają; Konstytucję RP, Kodeks Karny,Kodeks Rodzinny,Prawa Dziecka i potrafią rozróżnić oprawców od pokrzywdzonych. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja przeciwko całkowitemu zamknięciu drogi wojewódzkiej nr 527 (Warszawa-Olsztyn)
374 Utworzone: 2025-01-20
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
2290 Utworzone: 2024-11-02
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
17382 Utworzone: 2025-01-05
Petycja w sprawie nie likwidowania Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. I.J. Paderewskiego w Sulejówku
155 Utworzone: 2025-01-21
NIE dla końca vapowania w Polsce
6059 Utworzone: 2024-12-12
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
1115 Utworzone: 2025-01-12
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
129 Utworzone: 2025-01-21
Petycja do Prokuratora Generalnego o kasację umorzenia postępowania w sprawie o znęcanie się nad zwierzętami
236 Utworzone: 2025-01-15
STOP WYSOKIM STAWKOM ZA ODPADY W GMINIE JAWORZE!
342 Utworzone: 2025-01-17
Zatrzymanie bezprawnej działalności Damiana Gabrysia w przestrzeni publicznej
62 Utworzone: 2025-01-21
Stop Likwidacji PP nr 15 w Ostrowcu Świętokrzyskim
293 Utworzone: 2025-01-20
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1956 Utworzone: 2024-11-18
CHCEMY PUMPTRACK W ŁOWICZU!
211 Utworzone: 2025-01-20
Petycja w sprawie odrzucenia uchwały dotyczącej zamiaru likwidacji Przedszkola nr 1 ,,Zielony Zakątek" w Konstancinie-Jeziornie
154 Utworzone: 2025-01-19
Wniosek w sprawie planowanych zmian w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego dla obszaru sadów przy ulicy Bałdowskiej w Tczewie
35 Utworzone: 2025-01-21
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
25916 Utworzone: 2024-06-26
Ocalmy Pracownię Braci Łopieńskich, najstarszą warszawską firmę
745 Utworzone: 2024-09-09
Petycja dotycząca odstąpienia od planów łączenia geografii z biologią w szkole podstawowej
2481 Utworzone: 2025-01-06
PETYCJA DO MARSZAŁKA WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO W SPRAWIE PRZYWRÓCENIA KOLEI DO RADKOWA – GŁOS SPOŁECZNOŚCI, KTÓRA PRAGNIE POŁĄCZEŃ, MOŻLIWOŚCI I NADZIEI
85 Utworzone: 2025-01-19
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
3930 Utworzone: 2025-01-03