Wspieramy polski rząd

Gość

/ #855

2016-01-11 22:39

Dlatego że ja nienawidzę krętactw - nienawidzę ludzi którzy są u władzy i zachowują się w perfidny i skandaliczny sposób aby tylko osiągnąć swoje korzyści są zaślepieni władzą nie myślą w ogóle o kraju i innych prostych mieszkańcach tego naszego kraju ,a przecież to dzięki nim znaleźli się na świeczniku... niecierpliwością czekam kiedy to wszystko się zmieni ...
Życzę dzisiejszej władzy aby to wszystko wyjaśniła - całe te krętactwa i machlojki jak również grabieże - wszystkich zdołała sprawiedliwie osądzić i ukarać według prawa...
Jeszcze raz życzę powodzenia i dużo siły w rozwiązywaniu tego bardzo wielkiego POLSKIEGO problemu...
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie...

Najważniejsze zapomniałem dopisać : Niech nasz Rząd nie pozwoli sobie narzucić inicjatyw przez obce kraje nie ważne czy to jest UE czy inne ...

Każdy kraj powinien rozwiązywać swoje problemy a nie obce kraje będą narzucać demokratycznie wybranemu Rządowi co ma robić ...

Ja popieram dzisiejszy Rząd Polski pod kierownictwem Pani Premier Beaty Szydło... i jeszcze raz proszę o niepozwolenie sobie narzucać przez obcych...

Pani dzisiaj rządzi i Pani MINISTROWIE ...

Jeszcze raz kłaniam się nisko Pani i całej RADZIE MINISTRÓW...