Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom

TEMIDA

/ #1630 Re: Do Antymona

2012-07-31 21:45

#1628: ER - Do Antymona

Widzę, że sporą armię naszykował Prezes Skirewski przeciwko Tobie Antymon. Mam nadzieję, że Cię To nie zrazi. Taka jest, rzeczywistość, że Ci, którzy stawiają się na patologię w spółdzielni mają zwykle przeciwko sobie gwardię prezia i obok siebie tych, którzy dobrze wiedzą, że są krojeni ale wolą w tej sprawie milczeć. Rola niepokornych nie jest niestety ścieżką usłaną laurami.

Do autorów ostatnich komentarzy.

A mnie się wydaje, że to Wy powinniście wstydzić się tej nagonki, którą tu urządziliśćie usiłując zdyskredytować Antymona w oczach opinii publicznej. Miałam okazję rozmawiać z Antymonem wielokrotnie i nie zauważyłam żeby mówił od rzeczy, wprost przeciwnie, to co mówił potwierdzone zostało dowodami w postaci dokumentów, pod którymi podpisał się Wasz prezes.  Jeśli nie macie więc Państwo do powiedzenia nic merytorycznego w sprawach, które tu podnosimy,  bo Wasza wiedza tak daleko nie sięga, to proszę nie zaśmiecać naszego forum zarzutami niskich lotów pod adresem osoby, która  wzięła na siebie niewdzięczny ciężar wytykania prezesowi tego, że nie trzyma się prawa.

Ps. Antymon, proszę nie reagować na te zaczepki bo to prowadzi do czczej pyskówki.