Prawo kobiety do przerywania ciąży

Quoted post

Maciek

#47 Temat

2014-02-21 21:12

W petycji było tylko o dzieciach chorych ale przecież coś takiego już chyba jest... nie wiem dokładnie bo nie interesuję się morderstwami. Ale jak czytam takie coś to zastanawiam się czy te oświecone i wyzwolone kobiety które krzyczą o prawie do aborcji uważają swoją pochwę za magiczny portal? Gdy coś jest wewnątrz to jest bezosobowym płodem a gdy już przejdzie przez niego to nagle puff i staje się pełnowartościowym człowiekiem? Najbardziej rozbrajają mnie kobiety które wykrzykują postulaty w stylu "moje ciało - moja decyzja" i tym podobne. Nie piję oczywiście do wszystkich Pań, ale do tych o właśnie takich poglądach. Mała nowinka. Naturalnym następstwem seksu jest ciąża, więc jeśli nie chcesz nosić w sobie (lub o zgrozo rodzić) takiego potwora jak dziecko to zaciśnij uda i nie siadaj na czym popadnie. A jeśli już bardzo musisz to idź do kiosku i kup sobie kondoma za 3 złote. Proste.

Odpowiedzi

M.K

#50 Re: Temat

2014-02-24 12:43:22

#47: Maciek - Temat

Czy myślicie, że mąż-alkoholik będzie pytał kobietę czy może zaspokoić swoje potrzeby seksualne? Nie, on będzie kopulował w pijanym widzie jak zwierzę, bez pytania o zgodę, bez myślenia czy akurat spłodzi kolejne życie, bez myślenia o przyszłość tych już narodzonych.