Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Quoted post

Aga

#299 Do Negocjatora

2014-05-08 17:02

Jestem wściekła na ciebie. Mogłeś jednak trzymać język za zębami. Jak ci się nie podobaja starania i walka Ani o serial to nikt cię tu na siłę nie trzyma. A wogóle te pytania były do Ani a nie do ciebie. Nikt cie nie prosił byś na nie odpowiadał. Zachowałeś sie jak ostatni cham. Myślałam że masz więcej oleju w głowie. Zastanawiam sie czy tobie też zależy by serial powrócił na antenę ale po tym co napisałeś pod adresem Ani to wątpie. Sam dobrze wiesz że Ani zabronił TVN a ona jest niczemu winna. Tylko wykonuje polecenie TVN-u. Jestem ciekawa jakbyś postąpił na jej miejscu. Jak jestes taki madry to czemu TY nie pojechałes walczyć o serial. Mówisz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. Powinieneś sie 100 razy zastanowić co piszesz. Każda osoba ma uczucia które mozna łatwo zranić. A ty przekroczyłeś wszelkie granicę. Wcale nie prawdą jest ze Ania ma nas gdzieś. Jednak poswięciła swój cenny czas i walczy z TVN-em o serial. I chwała jej za to. Powinieneś byc jej wdzięczny za to jak pozostali fani. Jak jestes dżentelmenem to powinieneś sie zastanowić i przeprosic Anię pisząc sprostowanie.

Odpowiedzi

Negocjator

#314 Re: Do Negocjatora

2014-05-11 10:10:17

#299: Aga - Do Negocjatora

Prawda jest inna ale skoro wolicie kłótnie tutaj zamiast informacji nie widzę problemu.Żadnego sprostowania nie będzie...a o dopływie informacji pomyślę pisze Was tu około 4 osób jedne i te same osoby a słowem ,,fani'' ogarnia się nieco kilkutysięczną wypowiedz innych ludzi swoim zdanie.Ale chcecie zostać bez info jak najbardziej Wam to udogodnie.