Stop bezprawnym badaniom w RODK
Quoted post
Gość |
#152 Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2014-10-13 13:24#117: częstochowa - Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje bicie dzieci przez matke to dla biegłych w częstochowie "prawidłowe podstawy rodzicielskie" opinie podpisały: Joanna Zalewska,Anna Nanys-Wróbel,Irena Janeczek. pozdrawiam. |
Odpowiedzi
OLA NOWAK |
#220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-23 20:29:14#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje WIEM ZE ZBIGNIEW PASTUSZKA MA ZONE CHORA NA SCHIZOFRENIE ,DLATEGO TAK MSCI SIE NA LUDZIACH ,SZCZEGOLNIE NA KOBIETACH. ZROBI WSZYSTKO Z DZIECKIEM CZLOWIEKIEM ZA PIENIADZE. ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA, ROBI TAK DLATEGO ZE JEGO ZONA MA SCHIZOFRENIE, DZIECI SA ZANIEDBANE . FACET MSCI SIE ZA ZONE SCHIZOFRENICZKE |
Gość |
#221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-24 07:55:22#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA, ZNISZCZYL MI DZIECKO. NISZCZY LUDZI BO JEGO ZONA MA SCHIZOFRENIE PARANOIDALNA. GOSC NA ZLECENIE ZADU POLKIEGO ZNISZCZY CI DOKUMENTY, ZROBI Z CIEBIE WARIATA I WSADZI DO ZAKLADU PSYCHIATRYCZNEGO NA STALE. SKURWYSYMN ODDALES MI DZIECKO DO CHOREGO PSYCHICZNIE OJCA, ZNISZCZYLES MI DOKUMENTY A DZIECKO JEST WYKORZYSTYWANE . SKURWYSYNU ZBIGNIEWIE PASTUSZKO ZONA TWOJA JAK MA GORSZY DZIEN TO CHOWA SIE POD LOZKO TAK MA CIEZKO SCHIZOFRENIE DLATEGO POMSCILES SIE NA MNIE I MOIM DZIECKU, Z ZAZDROSCI ZE DZIECKO MOZE MIEC LEPSZY LOS OD TWOICH. JESTES NIEBEZPIECZNY JAKO PSYCHIATRA SKURWYSYNU TAK MASZ CHORA ZONE PSYCHICZNIE, DLATEGO TAK SIE MSCISZ NA LUDZIACH. ZBIGNIEW PASTUSZKA PSYCHIATRA Z RODK KIELCE. |
Gość |
#223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-06-24 08:22:04#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje WYROK POLITYCZNY POLSKA WYDALA NA MNIE W 2015 ROKU PRZY POMOCY RODK I ZBIGNIEWA PASTUSZKI PSYCHIATRY. UBIEGAM SIE O AZYL POLITYCZNY. TEN SKURWYSYN KTORY JEST PSYCHIATRA JEST NIEBEZPIECZNY, ZNISZCZY CI WSZYSTKO, PRACUJE DLA SKORUMPOWANEGO POLSKIEGO ZADU, JAK TEN SKURWYSYN MA SERCE WSADZIC KOGOS ZDROWEGO DO ZAKLADU PSYCHIATRYCZNEGO. DLATEGO ZE ZONA JEST ZE SCHIZOFRENIA, MOZE DLATEGO TAK SIE MSCI. JA JUZ DO SKURWYSYNSKIEJ POLSKI NIGDY NIE WROCE, SKURWYSYNY POLAKI POWIEDZIALY MIBZE ANGLIA TORTURUJE TYLKO TROCHE, ALE ZEBYM WIEDZIALA JAK TORTURUJE POLSKA ,JAK SCISKA , PA, PA POLACZKI. MAM NADZIEJE ZE AZYL POLITYCZNY DOSTANE W FAJNYM KRAJU, DLA SIEBIE I MOJEJ CORECZKI. POSCISKAJCIE SIEBIE, TO MOZE PRZESTANIECIE SCISKAC |
ANNA |
#228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje2017-09-13 21:42:30#152: - Re: Re: Re: Re: Re: Sędzia żąda - RODK wykonuje LUDZIE CO SKURWYSYNSKI8 PASTUSZKA ROBI Z LUDZMI. DZIALA SKURWYSYN NA ZLECENIE POLSKIEGO RZADU, SKURWYSYN MA ZONE W KIELCACH ZE SCHIZOFRENIA ,MOWIE O ZBIGNUIEWIE PASTUSZCE PSYCHIATRZE Z KIELC, KTORY WPISZE CI WSZYSTKO W PAPIERY JAK MORDERCY POLSCY ZLECA MU, MORDERCY Z POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH I ZYDZI. ZNISZCZY CIE, ZAMKNIE DOZYWOTNIO W ZAKLADZIE, SKURWYSYN WYDAJE WYROKI POLITYCZNE NA LUDZIACH NA ZLECENIE POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH. LUDZIE SKURWYSYN WPISAL MI AUTYZM PO 2 MINUTACH BADANIA. SUKINSYN ZBIGNIEW PASTUSZKA ZNISZCZYL MI KARIEREW ,DZIECKO, SUKINSYN RAZEM Z RODK I SADEM W KIELCACH ,NIE MAM PRAWA W SZKOLE NAWET DZIECXKU POMACHAC, SUKINSYN NISZCZY LUDZI NA ZLECENIE POLSKICH SLUZB SPECJALNYCH. |
Apel o kontynuację budowy CPK
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja przeciwko całkowitemu zamknięciu drogi wojewódzkiej nr 527 (Warszawa-Olsztyn)
374 Utworzone: 2025-01-20
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
2290 Utworzone: 2024-11-02
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
17382 Utworzone: 2025-01-05
Petycja w sprawie nie likwidowania Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. I.J. Paderewskiego w Sulejówku
155 Utworzone: 2025-01-21
NIE dla końca vapowania w Polsce
6059 Utworzone: 2024-12-12
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
1115 Utworzone: 2025-01-12
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
129 Utworzone: 2025-01-21
Petycja do Prokuratora Generalnego o kasację umorzenia postępowania w sprawie o znęcanie się nad zwierzętami
236 Utworzone: 2025-01-15
STOP WYSOKIM STAWKOM ZA ODPADY W GMINIE JAWORZE!
342 Utworzone: 2025-01-17
Zatrzymanie bezprawnej działalności Damiana Gabrysia w przestrzeni publicznej
62 Utworzone: 2025-01-21
Stop Likwidacji PP nr 15 w Ostrowcu Świętokrzyskim
293 Utworzone: 2025-01-20
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1956 Utworzone: 2024-11-18
CHCEMY PUMPTRACK W ŁOWICZU!
211 Utworzone: 2025-01-20
Petycja w sprawie odrzucenia uchwały dotyczącej zamiaru likwidacji Przedszkola nr 1 ,,Zielony Zakątek" w Konstancinie-Jeziornie
154 Utworzone: 2025-01-19
Wniosek w sprawie planowanych zmian w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego dla obszaru sadów przy ulicy Bałdowskiej w Tczewie
35 Utworzone: 2025-01-21
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
25916 Utworzone: 2024-06-26
Ocalmy Pracownię Braci Łopieńskich, najstarszą warszawską firmę
745 Utworzone: 2024-09-09
Petycja dotycząca odstąpienia od planów łączenia geografii z biologią w szkole podstawowej
2481 Utworzone: 2025-01-06
PETYCJA DO MARSZAŁKA WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO W SPRAWIE PRZYWRÓCENIA KOLEI DO RADKOWA – GŁOS SPOŁECZNOŚCI, KTÓRA PRAGNIE POŁĄCZEŃ, MOŻLIWOŚCI I NADZIEI
85 Utworzone: 2025-01-19
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
3930 Utworzone: 2025-01-03