Przeciwko szkalowaniu osoby Łowczego Miejskiego w Szczecinie

Quoted post

Piotr Szydłowski
Autor petycji

#66 Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie!

2016-02-03 19:59

#49: Michał - Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie! 

Panie Michale Kudawski - jak napisałem wcześniej, nie będę dyskutował ani przekonywał kogokolwiek. Jednak, skoro już Pan zgłosił się do mnie tutaj, na publicznym forum, pozwolę sobie powtórzyć moje żądanie jakie przesłałem do Pana za pomocą wiadomości na Facebook, niestety bez żadnej reakcji z Pana strony. Otóż na Pana profilu na Facebook opublikował Pan post zawierający nielegalnie skopiowaną fotografię, która jest moją własnością i została skradziona przez Pana Bartka Dwornika zam. w Gryfinie. Ponieważ, po mojej wiadomości , którą wysłałem do Pana w dniu 2 lutego 2016r. z żądaniem zaprzestania publikacji przedmiotowej fotografii, w dalszym ciągu rozpowszechnia Pan skradzioną fotografię oraz  używa Pan mojego wizerunku bez mojej zgody domniemam, że robi Pan to świadomie przez co narusza Pan moje dobra osobiste. Tym samym dopuszcza się Pan czynu opisanego w  art.81 UPA i art.23, 24 KC. Tą drogą ostrzegam Pana po raz ostatni o łamaniu przez Pana obowiązującego prawa i ponownie domagam się zaprzestania takiego działania oraz opublikowania stosownych przeprosin na Pana profilu na Facebook. W przypadku natychmiastowego niezastosowania się do moich żądań dalsze kontakty z Panem kontynuować będzie mój Pełnomocnik.

Odpowiedzi

Gość

#68 Re: Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie!

2016-02-04 12:23:32

#66: Piotr Szydłowski - Re: Re: Re: Petycję napisał Piotr szydłowski, który nigdy nie był w Wielgowie! 

Szanowny Panie Piotrze Szydłowski.Prosze nie zarzucać mi kradziezy zdjecia z Pana profilu.Zdjecie nie jest zastrzezone prawami autorskimi i znajduje sie na ogólnym profilu społecznościowym.Jest Pan autorem petycji więc czy ujawnienie Pąńskiego wizerunku jest łamaniem prawa według Pana? A może wstydzi sie Pan swojego wygladu? Koń chyba tez nie jest urażony że pojawił sie publicznie na innych profilach? Zapewniam że zdjęcie wyszło całkiem dobrze i nie ma powodu sie krepować.No chyba że należy Pan do skromnych osób nie lubiacych sie za bardzo afiszować.Dlatego jęsli jest juz ten konflikt ( jak to nazywaja Pana znajomi) to myśle że nalęzy brać w nim udział z otwarta przyłbicom.Zapewne pamieta Pan z historii że przed bitwa i tuż poniej rycerz pokazywał twarz i nie wstydził sie kim jest ani jak wyglada.Nawet jeśli bitwe przegrywał i ginoł na polu bitwy przyłbice miał równiez otwarta.Pozdrawiam