PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"

Quoted post

Gość

2012-10-24 11:07

podpisywac sie wszyscy!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedzi

Magdalena Dudała

2012-10-24 13:01:51

#1: -

tak tak prosze podpisujcie się wszyscy. Może chociaż w ten sposob pomozemy mojemu wujkowi. A jemu napewno bedzie miło ze jest tyle osób ktore sie za nim wstawiły. Zgóry dziekuje :)

Gość

#11 Re: zgadzam sie !!!

2012-10-30 19:47:49

podpisujmy sie takze pod petycje ponizej: (chlopak nawet organizowal impreze charytatywna dla szkoly)

http://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_zwolnienia_ukasza_kulczyckiego_z_a_bytom

dorka

#64 Re:

2013-01-11 22:30:13

trzymam kciuki Adam

ac

#89 Re: znam adasia

2014-01-16 23:29:17

niesamowite znam adasia ze wspólnego pobytu w sosnowcu nie znamy sie osobiscie ale widywałem go codziennie na spacerniaku bo tez siedziałem w tym czasie w sosnowcu mamy wspolnych znajomych i wiem ze adas pracuje nad soba dobrze wyglada przytył jest grubszy niz  w materiale w tv  duzo biega ( w fajnych reebokach) .wiedziałem ze od perszinga jakies zabójstwo ale nie wiedziałem ze tak walczy o swojna niewinnosc. ale do czego pije-to bardzo zyczliwy kolezenski i sympatyczny facet raz pozyczłąem od niego dla kolegi nici -zwykła glupia rzecz ale juz wtedy zauwazyłem ze to super gosc miał spacery razem z baxterem  -niewazne ale chce napisac jedno nie jestem swiety bo tez siedziałem  i wyszedłem za kaucja ale mozliwe ze jeszcze pojde siedziec po sprawie ale nie o nie tutaj chodzi on naprawde nie psauje na zabójce  nie pasowało mi od poczatku ze siedzi za zabohstwo bo naprawde milo mu z oczu patrzy wiem jak wyglada pospolity i niepospolty zabojca -wiem ze adam nim nie jest sory ale to sie da wyczuc .adam zycze ci szybkiego powrotu do domu do kochajacej zony i rodziców -mój pysk napewno pamietasz widywalismy sie czesto ale niestey nie rozmawialismy ze soba ale wierz mi ze jakbym wiedzial w jakiej jestes sytuacji napewno bym zagadał z toba .nasz wspolny kolega damian(mma)z (cze-chowy)bardzo cie lubił i mowil wiele dobrego o tobie wielki szacun nie poddawaj sie dasz rade a panstwo zaplaci ci za wyrządzone krzywdy sory ze sie tak rozpisałem pozdrawiam -cichy wielbiciel (siedzielismy razem w jednej jednosctce codziennie cie widywałem z celi na spacerniaku) szacun wilkie pozdro magda rzymaj sie serce jestes wielka nie poddawajcie sie !!!!

anonim

#91 Re:

2014-01-25 11:48:35

ten czlowiek ma wiarygodne alibi jestem za

wedrowiec

#117 Re:

2016-07-02 18:33:31

Przepraszam Państwa, ale czy A. Dudała nie jest obecne prezydentem? To jak może równoecześnie siedzieć?