List poparcia dla Nauczyciela - Adama Łapińskiego

Szanowna Pani Dyrektor,
Szanowni Państwo,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozważenie decyzji dotyczącej dalszego zatrudnienia Pana Adama Łapińskiego na stanowisku nauczyciela w naszej szkole.

Dotarły do nas informacje o rezygnacji Pana Łapińskiego z funkcji Nauczyciela i Wychowawcy w SP 380 z powodu otrzymania atrakcyjnej oferty pracy w szkole ponadpodstawowej, wiążącej się również z awansem zawodowym.

Pan Adam Łapiński, jest wyjątkowym pedagogiem, którego zaangażowanie i profesjonalizm wywarły ogromny wpływ na rozwój edukacyjny i osobisty naszych dzieci. Jego metody nauczania, pełne pasji i nowatorskich podejść, nie tylko wzbogacają wiedzę uczniów, ale także motywują ich do samodzielnego myślenia i odkrywania nowych zainteresowań.

Pan Łapiński jest niezwykle cenionym nauczycielem zarówno wśród uczniów, jak i rodziców.

Chcielibyśmy także podkreślić, że Pan Adam Łapiński nie tylko dba o wysoki poziom nauczania, ale także aktywnie angażuje się w życie szkoły, organizując liczne dodatkowe zajęcia, wycieczki edukacyjne oraz wydarzenia kulturalne. Pan Adam pełni funkcję Rzecznika Praw Uczniów oraz jest Opiekunem Samorządu Uczniowskiego. Jego obecność w naszej szkole stanowi nieocenione wsparcie dla całej społeczności szkolnej.

Biorąc pod uwagę powyższe argumenty, my, niżej podpisani rodzice uczniów, z pełnym przekonaniem prosimy o pozostawienie Pana Adama Łapińskiego w gronie pedagogicznym naszej szkoły. Jesteśmy głęboko przekonani, że dalsza współpraca z nim przyczyni się do jeszcze lepszego rozwoju naszych dzieci oraz podniesienia prestiżu naszej placówki.

Z wyrazami szacunku i nadzieją na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby,

Rodzice Uczniów SP 380