Zmiana godzin ciszy nocnej Jezioro Nyskie

Kochani! Już drugi sezon tworzycie niesamowity klimat na Bella Cosa Beach Bar nad Jeziorem Nyskim. Przybywacie do nas licznie co weekend z całej Polski i zawsze bawicie się do samego końca, za co wam ogromnie dziękujemy! Niestety nie każdemu podoba się Wasz klimat i są ludzie, którzy dążą do zakończenia i wyciszenia imprez. Cisza nocna na terenie Ośrodka Wypoczynkowego ,,Akwa Marina'' trawa po zmianach władz Ośrodka od 2:00, a planują jej ponowne zmiany na godzinę 1:00. Jest na nas wzywana ochrona i policja. Władze powołują się na liczne skargi mieszkańców okolicznych wsi na hałas i zakłócanie porządku. Pokażmy im, że ludzi, którzy chcą się pobawić jest więcej!

Zawalczmy wspólnie o możliwość zabawy do 4:00! Kochani pamiętajcie, że to Wy stworzyliście to miejsce! Podpisujcie się pod petycją, podawajcie ją dalej. Pokażmy, że Jezioro Nyskie to nie sanatorium, ale że to miejsce żyje i chce żyć! ;-)

Bella Cosa Beach Bar    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, akceptuję, że Bella Cosa Beach Bar będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Nie wyświetlimy Twojego kodu pocztowego publicznie online.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych podanych w formularzu w następujących celach: