PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE

PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE / Ogłoszenia / Stop cywilizacji śmierci: NWO, ONZ, Agenda 21 ! Pilnym nakazem wspólna troska o człowieka i naturę. / Komentarze

Gość

2014-10-03 04:54

Wyrażam swój najwyższy podziw i głęboki respekt dla pani Teresy Wojdy. Czy więcej takich Polaków już nie ma?
Przepraszam. Jest jeszcze jedna osoba: pan Leszek Zebrowski.
Ale potrzebujemy więcej.
Podziękowania dla pani Teresy!

Gość

2014-10-03 06:23

Podziwiam Panią, Pani Tereso. Żal mi jednocześnie zmanipulowanej młodzieży. Wierzę jednak, że Wielki Duch Słowiański jest w nas ciągle i już niedługo spokojnie wyprzemy okupantów z naszej Ojczyzny. Cały Świat nas podziwia, ale ukrywają to przed nami, wmawiając, że jesteśmy nikim i bez historii.
Faktycznie nasza Wielka Historia Lechitów liczy sobie ponad 5000 lat i opisywana była przez znanych kronikarzy począwszy os Sumeru.
Znam temat szczelinowania i jestem tym przerażony. A w samej metodzie narzucanej przez okupanta widzę celowe działanie zmierzające w prostej linii do pozbawienia nas wody - podstawy naszego istnienia. Wszak od dłuższego czasu pojawiają się w ich mediach wiadomości, że niedługo czekają nas wojny o wodę. Dziękując za przesyłane wiadomości pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia, oraz sukcesów w osiągnięciu wybranego przez Panią i Pani Przyjaciół - celu. Krzysztof Madej.

Gość

2014-10-03 07:45

Bardzo pożyteczna debata i gratulacje dla Pani Teresy. Szkoda tylko, że prezydent RP podkulił ogon i się nie pokazał. Z tą zmianą mentalności to długo trzeba będzie poczekać, lata a może nawet wieki po prawie 70-cio letnim praniu mózgów przez TV i inne media wrogie Polsce.

Gość

#4 Re:

2014-10-03 07:49

#1: -  

Leszek Żebrowski i Grzegorz Braun, to już dwie osoby!!!

Teresa Wojda
Autor petycji

#5 Teresa Wojda działa wspólnie z Marią Bejda.

2014-10-03 11:46

Szanowni Państwo,

Dziękuję za  życzliwe komentarze i wsparcie moralne.

Moja działalność nie byłaby możliwa bez wspólnej, niezłomnej pracy mojej siostry Marii Bejda,m.in. współautorki niniejszej petycji, jak i wystąpień w obronie  miejsca do życia: naszego, naszych rodzin, Narodu Polskiego z którego się wywodzimy i innych zniewalanych  narodów świata.

Tylko przez perspektywę bezkompromisowości umysłu w  zgodzie z wypływającym z serca duchem miłości i szacunku wobec Matki Natury jest zwycięstwo nad złem.

Największym naszym pragnieniem jest by znalazł się "złoty środek" by wykrzesać drzemiacą w Narodzie Polskim moc w celu uwolnienia z jarzma zydowskiego okupanta.

Serdecznie pozdrawiam

Teresa Wojda

Pytania do panów Żebrowskiego i Brauna.

#6 Pytania....

2014-10-03 21:20

#4: - Re:  

Skoro Panowie Żebrowski i Braun bronią Narodu Polskiego to dlaczego nie sprzeciwiają się okupacyjnym władzom a działalność ograniczają tylko do prelekcji?

Dlaczego boją się otwracie mówić o tym że władzę w Polsce sprawują uzurpatorzy, sprawcy agresji na Polskę, zawojowania jej terytorium, ludobójstwa na Narodzie Polskim?

Dlaczego nie ostrzegają Narodu Polskiego przed ludobójczymi działaniami okupanta żydowskiego?

Dlaczego Ci dwaj panowie mają tak wielkie szczęście zaistnienia w mediach, przejętych przez przedstawicieli okupanta żydowskiego, w przeciwieństwie do Teresy Wojda?

Ten wpis został usunięty przez autora petycji (Pokaż szczegóły)

2014-10-04 18:04

Gość

#8 Re: Pytania....

2014-10-07 05:30

#6: Pytania do panów Żebrowskiego i Brauna. - Pytania.... 

Bo to są głęboko zakamuflowani żydzi !

2014-10-07 18:22

2014-10-14 16:17

2014-11-07 20:42

2014-11-09 11:33

2014-11-13 20:14