Wniosek o zniesienie wolnosci religijnej islamu.

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wniosek o zniesienie wolnosci religijnej islamu.

Gość

2015-11-01 12:24

Gdyż całkowicie zgadzam się z treścią tej petycji

Gość

2015-11-01 14:08

nikt na siłę nie może narzucać wiary ALLELUJA

Gość

2015-11-01 14:28

Islamizacja to potężny wróg dla całej Europy !!!

Gość

2015-11-01 14:45

Bo nie chcę aby kraj moich ojców cofnął się cywilizacyjnie i obyczajowo o 1000lat. Bo nie chcę aby panoszył się tu islam i zżerał Polskę jak rak.

Gość

2015-11-01 18:20

... nie dla ISLAMIZACJI POLSKI !

Gość

2015-11-01 19:08

Ponieważ jest to naród żerujący na innych państwach, agresywny bez rzadnych zahamowań. Nie chcę go w Polsce!

Gość

2015-11-01 22:11

Bo wazne dla mie jest dobro Polski, moje i mojej rodziny.
FATIMA

#83 Re:

2015-11-02 02:07

aha ...a jak  ktos jest jest  ateista  to co ,to  wyrznac tak ?:)))  .. a  co  zamierzacie zrobic  z ta  grupka  muzulmanow  zyjaca w polsce  :)))czy  macie  juz jakis projekt  nawracanie  na  jedynie  sluszna  religie  w  polsce  chrzescijanskiej .???? 

czy  nie  macie  wrazenie  ze  chyba  wpadacie w  paranoje ,? : zamiast  bawic sie  w obroncow    ojczyzny  i  tracic  czas na nie bardzo  inteligentne  petycje , proponowala  bym  isc do  biblioteki  ,najlepiej takiej  w  duzym akademickim miescie jest tam  taka  gdzie  powinny sie  znajdowac  ksiazki  religioznawcze i  pozyczyc cos  naszych rodzimych orientalistow na temat  islamu , ksiazki  sa pisane  przystepnie , i  maja  zadanie  informowac  ...a nie  straszyc  .  .....

FATIMA

#84 Re:

2015-11-02 02:12

#1: -  

I  chcialam jeszcze  powiedzic  ze  oszolotwo nie ma  religi a  wasze wpisy  razem z  ta  pompatyczna  petycja  sa  tego  dowodem

FATIMA

#85 Re:

2015-11-02 02:15

#81 konkretnie  to  o jakim narodzie  jest  mowa????;BO  JUZ  SIE  POGUBILAM  chodzi  o  narod  czy o  religie ????

Fatima

2015-11-02 02:27

FATIMA  ... a  ja  nie  zgadzam  sie  z  trescia  tej  petycji ,poniewaz po pierwsze  :  GODZI  w  moja  wolnosc wyznania ,poniewaz  jestem muzulmaninem ,  i jednoczesnie   razi  straszliwym  nierozeznaniem w temacie ,    DLATEGO    w  jednym  z  moim postow  nizej  w  celu  faktycznego  poznania  mojej  religi zachecam  o  poczytaniu czegos  o niej  zamiast pisac petycje , ktora  powinna  raczej  zawierac w  sobie postulaty innego  radzaju ,a  wiec takie  ktore  proponowaly  by  rozwiazanie   ktorych  skotkiem  by  byla  zwiekszona  ochrona  przed  fanatyzmem , zarowno  przed  tym  ktorego  sie  obawiacie , jak  i  rowniez  ochrona nas muzulmanow  zyjacych  w  polsce ,przez  fanatyzmem  innego  rodzaju . fanatyzm  bowiem nie  ma  religi ,ani  nacji .mozna  stac sie  fanatykiem  bedac  rowniez  wyznawca  innej  idei czy  w  imie jakiejs  ideologi ...

z powazaniem

Gość

2015-11-02 06:19

Obawiam się o przyszłość. Wszyscy mamy wiedzę na temat sytuacji w Niemczech i krajach skandynawskich. To nie jest normalne.

Gość

2015-11-02 08:31

Bo zgadzam sie z jej trescia
gość

#89 Re:

2015-11-02 11:01

#86: Fatima -  

po pierwsze czytaj ze zrozumieniem , po drugie nikt ci nie mowi w co masz wiezyc po trzecie nie błysnełaś elokwencja .

Gość

2015-11-02 13:02

Jak to już widać po ulicahc Paryża, czy w Szwecji, owy system(religia) im bardziej pogłębiany, tym bardziej sprowadza zły wpływ na ludzi. Na świecie dzieje się krzywda i media o tym milczą pokazując jacy to oni biedni. Ale ktoś kto przed wojną ucieka, nie wybrzydza. Jestem ostro za deportacją tego "śmiecia ludzkiego" (w znaczeniu takim jak słowa JKM) i przyjmowaniem jak najbardziej osób poszkodowanych wojną, ale przy braku możliwości rozpoznania, nie ma opcji przyjęcia. Zresztą jest prosty sposób - odciąć wszelkie zasiłki i jak chcą pieniądze niech pracują i niech uszanują nasze wartości. Szczeŋólnie równouprawnienia kobiet!

Gość

2015-11-02 13:06

Zeby chronic wartosci Chrzescjanskie w Europie!

Gość

2015-11-02 14:00

Chcę swoje dzieci wychowywać w chrześcijańskim kraju a nie w kalifacie islamskim. Nie chce by tu powstawały meczety i szerzył się islam. Chrońmy naszą wartość i dumę narodową, nie dajmy się tak upodlic jak inne kraje Europejskie gdzie islam sie szerzy jak zaraza!!!

Gość

#93 Re:

2015-11-02 14:03

#86: Fatima -  jewżeli się Tobie coś nie podoba to emigruj do islamskiego kraju. Tam chrześcijan nie tolerujecie więc dlaczego mamy was tolerować ? w imię czego?

Gość

2015-11-02 14:06

Uważam , że jest ro religia i ideologia zbyt odległa i różna od tej w jakiej nas wychowano i którą wyznaje większośc Europejczyków. Obserwując poczynania islamistów w innych krajech europy, nie chcę ogladać takich zachowań w Polsce.
milva

#95 Karma, karma..

2015-11-02 14:26

Chreśnijaństwo wtargnęło i wyniszczyło naszą pierwotną, piękna Polską religię wraz z jej zasadami, świątyniami i wszystkim, tak teraz zrobi to islam z chrzescijaństwem. Karma wraca :)

milva

#96 Re:

2015-11-02 14:32

#11: -  

"szacunku do kobiet jak w cywilizacji Europejskiej.."

Prawda, w Europie kobieta idzie do klubu, pije, robi nie powiem co w kiblu przypadkowemu facetowi, piją małolaty, pojawiają się galerianki, w gimnazjach bawią się w słoneczko, bez kłóopotu można wejśc w układ typu sponsoring. Tak więc brońmy kobiet i szacunku jaki im gwarantuje Europa, to zbyt cenne, żeby to tracić. Przy regułach islamu trudno będzie znaleźć panienkę na 1 noc,a potem ją kopnąc w tyłek, faktycznie okropne obyczaje. Nie to, co u nas. 

I alkohol może lać się strumieniami, tam nie ma. Szok po prostu.

Gość

#97 Re: Re:

2015-11-02 16:07

#93: - Re:  

A ja nie zamierzam zagłębiać się i poznawać tej religii. NIE ODPOWIADA MI  TO co jest widoczne na pierwszy rzut oka bez zbędnego zagłebiania się w szczegóły. Tak bardzo bronisz ISLAMU tu w POLSCE, bo wiesz, ze możesz sobie na to pozwolić. Dobrze wiesz, że gdybyś chciała bronić w taki spsosób wiary chrześcijanskiej w kraju islamskim ... oj chyba nie odważyłabyś się ( dawno byłabyś o głowę niższa). Dlatego popieram tą petycję dla tej wolności słowa i wyznania jakie mamy teraz w naszym kraju, oraz również dla tych wszystkich kobiet, które przeszły na islam ( bo miał piękne czarne oczy i sliczny odcień skóry) ;-p i są odważne na tyle by bronić i wychwalać jej zalety wśród niewiernych. Zastanów się, bronisz ISLAMU, żyjąc w KRAJU i wśród ludzi, którzy Ci to umożliwiają... Ja chcę życ właśnie w takim kraju, gdzie mogę podpisac taką petycję,  jeśli mam na to ochotę, gdzie mogę nosić bluzkę z dekoltem bez obawy, że zostane obrzucona kamieniami lub wyzwiskami, gdzie wolno mi sprzeciwić się mężowi, kiedy uważam, ze nie ma racji... Co robisz kobieto w takim kraju, gdzie żyje sie wbrew twojej wiary? Dlaczego nie wyjechałaś do kraju gdzie islam jest religią dominującą ? Jedź i spróbuj być taką niezależną kobietą jaką jesteś teraz. Obydwie dobrze wiemy, wybrałaś dla siebie religię, która Ci odpowiada, ale w kraju, w którym chodzisz ubrana jak europejka, w którym żyją ludzie, jakby sie tak nad tym głebiej zastanowić jednak bardzo tolerancyjni, bo jednak wciąż mieszkasz w EUROPIE . Fajnie jest wybrać z wszystkiego tylko to co nam pasuje i uważać się za obrońcę islamu ;-)ale wiesz każdy z nas tak ma, wybiera dla siebie to co uważa za najlepsze. Nie mam nic przeciwko waszej religii nie znam jej tak naprawdę i nie chcę poznawać. Mam swoją włąsną, w której mnie wychowano i z której jestem dumna. Nie mam nic do TWOJEJ pod warunkiem, że bedziesz ja sobie wyznawać w swoich ,,czterech ścianach".  Nie mam nic przeciwko, do momentu w którym wyznawcy twojej wiary nie zaczną krzywdzić ludzi innego wyznania. Czy tak jest? czy może jednak mamy prawo do podpisów pod tą petycją?  Ja jak idę do kogoś w gości, to dostosowuję  się do zasad panujących w domu gospodarza ... Nie staram się mu narzucac swoich. Powiesz teraz ale ja jestem POLKĄ, ja nie jestem w gościach, ja jestem u siebie, tylko mam inną wiarę, Wolno mi ... ANO WOLNO CI ... i niech tak zostanie w tym kraju . ISLAM nie gwarantuje mi wolności jaką znam i w jakiej mnie wychowano, nie zaakceptuje mojego wyznania. Jak patrzę na to co dzieje się we Francji lub innym Europejskim krajU. Kiedy widzę jak zachowują sie wyznawcy islamu jak próbują udowodnić, że ich wiara jest jedyną słuszną . Jak próbują narzucić swoją religię innym często za pomocą siły, nie za pomoca słowa, budzi sie we mnie sprzeciw. Brak tolerancji Islamistów wobec innych religii rodzi brak tolerancji wobec Twojej religii i chociaż zapewne nie mas znic wspólnego z ludźmi, którzy dopuszczają sie  pewnych okrucieństw, to utożsamiasz się z ludźmi, którzy niestety większości Euopejczyków kojarzą się z terroryzmem i brakiem wolności słowa. Nie dziw się więc, że wiekszość ( niewiernych według TWOJEJ wiary) sprzeciwia się religii, której wyznawcy chcą ją narzucić siłą. BRONIMY TEGO CO ZNAMY I Z CZYM JEST NAM DOBRZE, jak widać na podstawie obserwcji rozwoju sytuacji w innych krajach Europy. Dać Wam palec, to WAM( Wam czyt. wyznawcom islamu) nie wystarcza wy chcecie całą rękę . Pozdrawiam. 

Gość

2015-11-02 18:01

Nie chcę szerzenia tej religii nienawiści i zbrodni. Jest to wytwór samego szatana z dna piekieł. Prawdziwy kult morderstwa,poniżania,niszczenia wszystkiego co żyje. Dzieło diabła,Antychryst zapowiadany w Apokalipsie Św. Jana.

Gość

2015-11-02 22:25

To sredniowieczna rasistowska sekta nie szanujaca innosci wyznsn i cala reszta tez

Gość

2015-11-03 17:32

Zero poparcia dla terroryzmu. Zero poparcia dla islamu. Wspierajmy Polskę, a nie religię nienawiści jaką kest islam.