Nie w naszym imieniu!

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Nie w naszym imieniu!

kab

#226 Re:

2015-11-18 23:12

#32: -  

chyba mysleć nie potrafisz!!!! Zwolennicy petycji !!!przeczytajcie najpierw koran, lub douczcie się czym jest islam lewackie pedały z tęczowej armii...przemyślcie i dopiero później zdecydujcie czy podpiszcie petycje...bo za te wasze lewackie, liberalne poglądy islam w pierwszej kolejności ucina łeb lub zrzuca z najwyższego budynku w mieście.

Gość

2015-11-18 23:12

Działania obecnego rządu dowodzą ignorancji i naruszają bezpieczeństwo Polski poprzez jej marginalizację w strukturach europejskich.

Gość

#228 Re: Re:

2015-11-18 23:16

#226: kab - Re:  

Polej sobie łeb zimna wodą i ochłoń. Emocje to na faszystowski wiec Kukizo-Kaczyńskich. Każda religia jest złem, islam nie jest wyjątkiem, ale uchodźcy to ludzie uciekający przed takimi jak Ty - fanatycznymi ortodoksami.

it is sic

#229 Re:

2015-11-18 23:17

#173: -  

jesteś tępa lewacka, dzida;  kazdy muslim o tym bedzie Tobie przypominał !!! bo za tym sie podpisałas; a jak nie Ty to odczujesz to Twoje dzieci.Gratuluje wyboru.

Gość

2015-11-18 23:32

Nie dla ograniczania praw człowieka, ciemnogrodu i mieszania pojęć. Uchodźcy to nie terroryści.
je suis nationalist.

#231 Re:

2015-11-18 23:35

#7: -  

Pieknie karmisz wszystkich tymi pseudointelektualnymi bzdurami;które bledna w praktyce w zderzeniu z islamem czyt. kulturą zachodu....wiedza powiadasz(??) a czytałaś/łes Koran, znasz fundamenty islamu(?)Ja znam i to dobrze bo jestem z tych ludzi którzy za nim zaczna bać się lub wzgardzą "czymś/kimś" to posiada wiedze i merytoryczne argumenty..chcesz(?) mam ich mase...chcesz dyskusji(?) Z całym szacunkiem, ale najpierw przeczytaj koran, lub douczc się czym jest islam. Za te wasze lewackie, liberalne poglądy-homoseksualistów, tęcze i te tęczowe armie  islam w pierwszej kolejności ucina łeb lub zrzuca z najwyższego budynku w mieście..sami krecicie bat na siebie...Gratuluje braku roztropności!!!Pozdrawiam.

Gość

2015-11-19 00:06

Prawdziwa, odpowiedzialna demokracje trzeba w Polsce budować.
Mieszkam od 40 lat poza Polska, zebrałam wiele doświadczeń z życia w rożnych ustrojach świata... Nie ma na razie lepszego systemu niż uczciwa demokracja..Nie dajmy sie zawojować polskiej zaściankowości
Promujmy wysoka kulturę i rzetelna wiedzę.
jacek

2015-11-19 00:14

Nie wiem kto ma i jakie poglądy ale to właśnie chodzi by ściągnąć terrorystów na cały świat by na świecie powstał jeden wielki chaos byśmy sami ograniczyli sobie wszelkie prawa obywatelskie tak jak to zaczęło się to dziać w USA, a baranami lepiej się steruje,Co to ma do niby uchodźców bo w ich szeregach jest wielu terrorystów i puki nie zostaną podjęte odpowiednie kroki i działania by ich wyeliminować z takowej grupy to bardzo mądre posunięcie. Po 2 wojnie wszyscy mieli nas w dupie sprzedali nas stalinowi za paczkę cygar dla Churchilla a teraz chcą wcisnąć nam badziewie bo już sami nad tym nie panują?!.

Je suis nationalist.

#234 Re:

2015-11-19 00:21

#230: -  

...ale kazdy uchodzcca i terrorysta to muzułamnin....i gdy bedzie taka potrzeba to kazdy muzułamnin stanie ramie w ramie ze swoim bratem (jak to muzułamnie się wzajemnie nazywają)..i bez wahania zetnie Ci łeb, zrzuca z najwyzszego punktu w miescie lub w drodze łaski (co im sie nie zdarza)wypedza Cie pozwalając Ci ujść z życiem; własnie za Twoje lewacko-liberalne poglady (m.in pierwsze za wyznanie inne niż islam-zetna Ci łeb,za tęczową armie-zetną Ci łeb, popieranie zwiazków HS-zetną Ci łeb,życie w  konkubinacie-zetnąCił eb, ect. ect) bo inaczej "oni" zetną "swojemu bratu" który odwrócił sie od islamu czyt.woli allaha-tak mówi koran;poczytaj lub doczytaj cokolwiek o fundamentach islamu.Myśl przyszłościowo, nie tylko na tę chwile...jesli nie Ty to Twoje dzieci tego doświadczą. Pozdrawiam,roztropności życzę na przyszłość.

kab

#235 Re:

2015-11-19 00:27

#232: -  

...tak, tak....sprowadzicie sobie "wysoką kulture"..normalnie bogactwo  kulturowe takie jakie jest w niektórych dzielnicach francji czy angli gdzie białych-nie muzułamnów biją za to że spojrzeli im w oczy...wtedy poczujesz gdzie maja naszą demokracje i kulture europejska. Pozdrawiam.

Gość

2015-11-19 00:58

Wstyd mi za ten rząd, który mówi archaicznym ksenofobicznym głosem, wstyd mi nie z uwagi na to że świat to widzi, ale wstyd mi, że dokonujecie tak okrutnego podziału na swoim kraju, dzielicie ludzi i karmicie się ich lękami...wstyd! jesteście głosem łysoli z kostką brukową w dłoniach. myślicie że 30 procent w wyborach przy 50 % frekwencji daje Wam legitymacje do bycia bogami! otóż nie! ale na szczęście każda władza mija....

Gość

2015-11-19 01:00

podpisałam I bardzo chetnie podpisze inne ktore w sposob jasny I rzeczowy przedstawia problemy globalne I stosunek Polski do nich.

Gość

2015-11-19 03:46

Zgadzam się całkowicie z autorami petycji. Ależ mamy rząd!

Gość

2015-11-19 07:33

Bo zgadzam się z każdym zdaniem tej petycji.

Gość

2015-11-19 07:35

uważam ze sa to ludzie pokrzywdzeni przez terroryzm i wojne i takie rodziny powinnismy przyjąć nam tez pomaga ue musimy być solidarni

Gość

2015-11-19 07:42

Nie zgadzam się z generalizowaniem społeczności muzułmańskiej. Jak wszędzie opiniotwórcza staje się garstka osób, których psychika pozostawia wiele do życzenia. To dla mnie tak, jak głosić przekonanie, że wszyscy Polacy "pomagali" poplecznikom Hitlera w niszczeniu społeczności żydowskiej. Wszyscy wiedzą, że były to tylko tchórzliwe jednostki, a jednak mają miejsce takie sytuacje i wówczas jesteśmy, jako Polacy, bardzo oburzeni. Ludzie powinni większą uwagę przywiązać do tego, jak takimi opiniami ranią niewinnych, którzy są przedstawicielami większości społeczeństwa muzułmańskiego.

Gość

2015-11-19 08:06

Nie chcę, żeby Polska miała opinię ciemnogrodu w Europie i świecie!

Gość

2015-11-19 08:20

Jest w 100% zgodna z moimi poglądami. Po wysłuchaniu wypowiedzi naszych reprezentantów było mi wstyd.
Marcin

2015-11-19 08:41

Brawo ! Nie wiedziałem, że aż tyle ludzi jest tak naiwnych. Koran - źrodło Islamu - nawołuje do nienawiści, nawracą na swoja religię siłą, ścinając głowy tym co się sprzeciwiają, a wy chcecie wyznawców tej religii przyjmowac do nas. Biedni imigranci (80% męźczyzn w sile wieku) nie mogą znaleźć domu. Zobaczcie co się dzieje za granicą - jeżeli to was nie przekonuje to po prostu brak mi słów. Dam sobie rękę uciąć, że w naszym kraju większoć osób jest skłonna do pomocy innym. Ale, muzułmanie nie szanują kultury kraju, do kórego przybywają. Dlaczego nie mamy problemu z Ukraińcami, Azjatami czy innymi nacjami. Problem zawsze się pojawia, gdy pojawiają się muzułmanie. Jesteście naprawdę ślepi podpisując tą petycję. Rozumiem, że każdy z was pragnie i chce przyjąć i utrzymywać rodzinę, oraz ponosić prawną odpowiedzialność za wszelkie czyny tychże ,,biednych uchodźców'' ze smartfonami, których było stać na opłacenie podróży wartej kilka tysięcy Euro/dolarów. A czy nie wzięliście pod uwagę, jak nasi emeryci cierpią nie mając za co żyć grzebiąc w śmeitnikach szukając jedzenia - widać to nawet w bogatej Warszawie. A wy chcecie aby nasze pieniądze trafiały dla zarobkowych imigrantów. Dlaczego chcecie aby wspólne pieniądze rżadowe (tak one pochodzą z waszych kieszeni i z mojej i innych ludzi również). Każdy głupi potrafi pomagać wysługując się cudzymi pieniędzmi. Sam błogosławiony papież Jan paweł II mówił, aby zawsze najpierw robić porzadek u siebei a dopiero u innych. 

Swoją drogą społeczeństwa zagraniczne nas chwalą - zwykli obywatele obcych krajów nam zazdroszczą. To tylko Mainstream i telewizja mówią co innego.

pozdrawiam was Lemingi - wasza petycna nie przejdzie - nie pozwolimy budować meczetów i doprowadzić do upadku naszej kultiry. Lewactwo nigdy nie wygra ponieważ Polska to nie Szwecja i nie Francja. Posiadamy potencjał

Gość

2015-11-19 08:52

Nie chcę aby nasz kraj zamykał się przed problemami świata .Gdzier podziała się nasza SOLIDARNOŚĆ ? Ci uchoźcy naprawdę potrzebują pomocy..My rzeczywiście chcemy tylko brać nie dając nic,Ksenofobia i egoizm najczystszej wody.

Gość

2015-11-19 09:06

W imie milosci blizniego
Lech

#247 Re:

2015-11-19 09:13

#1: -  A ja nie utożsamiam się z ludźmi, którzy są kopletnymi ignorantami albo fanatykami wierzącymi w jasnowidztwo, które potencjalnym zagrożonym zamachami pozwoli za pomocą telepatii odróżnić uchodźcę od terrorysty. Oto cytat fragmentu tego kuriozalnego listu: "To właśnie przerażonej, zamkniętej Europy chcą terroryści. Europy, która odwróci się od imigrantów, zignoruje wojnę na Bliskim Wschodzie i pozwoli terrorystom z Państwa Islamskiego umacniać swoje wpływy." - Co za totalna bzdura!!! Przecież to właśnie w tej części Europy, która przez lata przyjmowała islamskich imigrantów i tworzyła dla nich osiedla, gdzie budowano meczety, gdzie strach wejść "niewiernym" - mają miejsce zamachy islamskich terrorystów.

Gość

2015-11-19 09:23

Podpisałam tę petycję gdyż tak nakazuje mi sumienie

Gość

2015-11-19 09:38

Widzę braki kompetencji do rządzenia krajem przez wybranych do MSZ.

Gość

2015-11-19 10:21

Znowu stajemy się pośmiewiskiem Europy i świata!!!