PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
kajtus755 |
#1 Pamiętamy2012-10-11 14:01Pamiętajmy, że niesłusznie skazanych jest jeszcze bardzo wiele osób, pamiętajmy również, że sąd jest nadal siedliskiem korupcjogennym,śmiało mogę podpisać się pod petycją.... |
Angelika |
#2 Nie boimy się mówić2012-10-11 14:43Nie rozumiem dlaczego tacy Sędziowie nadal orzekają w innych sprawach???!!! Zdecydowana większość z nich przestała logicznie myśleć. Nasuwa się pytanie co takiego ich oślepia?!!!!!!!!!!!!! Natychmiast zwolnić lub ponownie wysłać do szkoły!!! |
Gość |
#32012-10-11 21:48Skandalem pozostaje beskarność tych nieudaczników zapatrzonych w litere prawa ,walka z tym musi wejść na wyższe poziomy |
StoPomówieniom |
#4 StoPomowieniom2012-10-11 22:15http://www.facebook.com/StopPomowieniom !!!!!! Uwolnić niewinnego człowieka!!!! |
szyba |
#5 UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV42012-10-11 23:03Prosze Podpisujcie tom Petycje! Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia! Podpisujcie petycje. Prosze podpisujcie tom petycje! Z góry dziękuje w imieniu Fanów DB i moim! macie link: http://www.petycjeonline.com/dragonball |
Piwonia |
#62012-10-12 02:41NIE Zgadzamy się na Wyroki sądowe na podstawie poszlak lub nierzetelnych dowodów.Znane sa nam liczne dramaty ludzkie niewinnie skazanych osób w Polsce,którym nic nie zrekompensuje ich zdruzgotanego życia. |
POLA |
#7 STOP POMÓWIENIOM2012-10-12 10:33Ilu jest zatrzymanych z powodu pomówień? Pomówienia nie powinny być dowodami w sprawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOP POMÓWIENIOM!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ika |
#8 NIE...zawisle Sady2012-10-14 21:04nie wierze prokuratorom i sadownictwu, i ciagle mam ku temu powody jak dlugo ? |
obara pelc kurw..y |
#9 Sam padłem ofiara tej machiny2012-10-14 21:19Biegli dokładnie wiedzą z góry jaką opinie mają napisać dla "sądu".Lekarz który mnie leczył przez kilka bitych miesięcy, poproszony o sporządzenie opinii o mojej osobie (drobne wykroczenie które dzięki pierdo...nej "doktorki" zamieniło sie w przestępstwo),co ciekawe wykroczenbie popełnione przez leki które ten konował mi zapisał i po których zwariowałem i nie wiedziałem co sie dzieje (bo konował "dr".Obara nie potrafiła zdiagnozowaćź prawidłowej choroby w ciągu kilku miesięcy do momentu az sie stało co się stało). Otóż Obara tak brzmi jej nazwisko i nie boje sie pisać oficjanie o tym konowale, na polecenie "sądu" w ciągu 5 minut zdiagnozowała u mnie brak jakielkolwiek choroby czyli konował okazał sie być uzdrawiaczem który potrafi na polecenie "sądu" uleczyć lub "załadować" klientowi chorobę którą "sąd" sobie zażyczy. konował Obara już takich wałków zrobiła kilkaset przyjmuje w rzeszowie i jest chorą psychicznie osobą jak również "sędzia" zapomniałem nazwiska ale kompletny buc potrzebujący bardzo konkretnego leczenia psychiatrycznego. Aha sędzia ma na nazwisko "pelc" bodajże artur i anna obara która robi niezłą obore zasługuja na specjanle leczenie i to jak najszybciej. Wiecej na stronie : http://www.aferyprawa.eu/index2.php?p=teksty/show&dzial=wyceny&id=1675 |
bla |
#102012-10-14 22:31jakie wy macie pojęcie ludzie o całej sprawie?wy nawet nie wiecie kto to jest |
perełka |
#11 Re: NIEWINNY CZŁOWIEK2012-10-14 22:47Moje pojęcie o tej sprawie jest takie, że NIEWINNYczłowiek odsiaduje karę dożywotniego pozbawienia wolności za czyn, którego nie popełnił. Na miejsce Jana Ptaszyńskiego powinien i to jak najszybciej trafić sprawca, bądź sprawcy tej zbrodni. Ponadto uważam, że każda osoba, która nawet w najmniejszym stopniu przyczyniła się do bezpodstawnego skazania tego NIEWINNEGO człowieka powinna ponieść konsekwencje służbowe, a kto wie może i karne!!! Mam nadzieję, że Jan Ptaszyński wkrótce zostanie uniewinniony i wróci do domu, tam gdzie jest jego miejce, może wtedy uwierzę, że w Polsce jest jeszcze sprawiedliwość. |
aaa |
#12 Re: ...2012-10-14 23:54Otoz bardzo dobrze wiadomo kto to jest i jak wyglada cala sprawa, a jednostki, ktore tego nie moga dostrzec nie powinny w ogole wypowiadac sie publicznie, gdyz nie ma to jakiegokolwiek sensu !!!!! czas to zrozumiec ... |
monro |
#13 Popieram2012-10-15 00:15Popieram. |
obara i pelc śmiecie hwdwkbzw |
#14 Re: Popieram2012-10-15 03:42#13: monro - Popieram Ci którzy się wypowiadają w sensie negatywnym tz tym który nie wystarcza dowody itd to zwykli bezduszni pracownicy zazwyczaj, którzy nie mają sumienia i którzy są tylko marnm syfem który trzeba wyeleminować. Bo doskonale znam te ze stron typu "forum prawne" itd. Tam siedzą aplikanci prawa przyszli i obecni pracownicy tej pojeba...j machiny sądowniczeo -prawniczej, którzy czesto przed paru laty ślizgfali się na gnoju po pas a teraz próbują pouczać ludzi którzy mieszkają w miastach.(Nie mam nic do ludzi ze wsi, bo sam mam rodzica ze wsi, ale w przeciwnieństwie do większości tego gnoju który czuć od nich na kilometry nie jest taka jak inni. Ci ludzie pogrążeni i upośledzeni z niesamowitymi kompleksami jak się dorwią do władzy to gnoją każdego i z nikim sdie nie liczą bo uważaja się za jakieś bóstwa którzy myślą : "teraz ja wam wszystkim pokaże mieszczuchy pierdo..e kto tu rządzi, bo nie po to w zębach książki darłem -am i w gnoju po pachy siedziuałam (zazwyczaj) żeby teraz mi tu jakiś mieszczuch podsoczył. To jest typowe myślenie ludzi którzy są zacofani, wyrwani z dziur gdzie nie ma nawet pks-u lub jest raz na dwa tygodnie jeden kurs. Tacy ludzie są niestety ułomni i w niejaki sposób autystyczni leczą swoje kompleksy kiedy dorwą sie do władzy co czesto słychać w miastach np. po mowie czyli gwarze, zaciąganiu, cwaniactwem i pokazywaniem jakim to sie nie jest. Żal mi was zakompleksieni idioci. Na stos albo za jaja i na latarnie dla prawnikow urzędników i tych co myślą że są bogami. Huj wam w dupe gumofilce i tarmosić buraki. Oczywiście piszę do tych którzy się tak zachowują wieśniaków bez krzty szacunku. A takich jest 90 % w miastach. |
Gość |
#152012-10-15 16:48to jest psychol i wszystko robi pod tv.dowody sa temu siedzi.graja na uczuciach ludzi przed telewizorami itp.nie popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
aaa |
#16 Re:2012-10-15 18:44psycholem jest osoba ktora to pisze . dowodow nie bylo, nie ma i nie bedzie, bo zrobila to inna osoba, ktora wlasnie moze wstawia takie komentarze lub wie kto to zrobil ?! |
Artur Piętka |
#172012-10-17 19:44Szanowna Pani!:) Pani obrona i opieka nad Panem Janem Ptaszyńskim zasługują na uznanie! Wierzę, że sprawę poznała Pani dogłębnie i mogłem się dzięki temu podpisać pod petycją o ułaskawienie. Pozdrawiam, Artur Piętka:) |
Gość |
#202012-10-23 11:08Kompletne dno polskiego wymiaru bezmyślności i chamstwa a ze sprawiedliwością nie ma to nic wspólnego. Czas najwyższy zmienić ten kraj i skończyć z tą zorganizowaną grupą przestępczą w polskim wymiarze sprawiedliwości. |
jurek |
#21 Re: Pamiętamy2012-10-23 11:46Tak podam nawet nazwiska. Od 10 lat siwdzą niewinnie w Przemyslu dwaj bracia Jan i Wiesław Dyniak. Historia bardzo podobna. Wyrok 25 lat za nie popełnione przestepstwo. |
Borek321 |
#22 Re:2012-10-23 16:48jaka litera prawa ? przecież ci sędziowie to pospolici przestępcy ! Nie czytają akt, nie przestrzegają procedur, są dyspozycyjni, skorumpowani i układni. |
Maciek 1958 |
#23 nic nowego2012-10-23 23:53Znam ten ból widziałem różne rzeczy w sądach... |
Martyna |
#242012-10-24 20:23Ten proces to obraza prawa typowy dla procesów sfingowanych z czasów stalinowskich..przeraza, ze tyle sędziów bierze w tym udział i jest na to przyzwolenie środowiska prawniczego. Powinni być wydaleni z zawodu i wiecej nie szkodzić Polakom |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
24539 Utworzone: 2024-04-25
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
2072 Utworzone: 2024-11-10
"Równość, rozwój i bezpieczeństwo" - godne wynagrodzenie i wsparcie dla wszystkich formacji
202 Utworzone: 2024-11-25
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
4046 Utworzone: 2024-11-14
Wsparcie dla Akcji Zbierania 3000 Podpisów
134 Utworzone: 2024-11-25
Apelujemy o refundacje leku Keytruda ( pembrolizumab) dla wszystkich pacjentek z zaawansowanym rakiem szyjki macicy
640 Utworzone: 2024-11-21
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1957 Utworzone: 2024-11-15
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
570 Utworzone: 2024-11-09
Petycja w sprawie podwyżek stypendiów doktoranckich od stycznia 2025
95 Utworzone: 2024-11-18
Petycja do Władz Miasta Cieszyna w sprawie sprzeciwu wobec wywieszania flag obcego państwa na gmachu Ratusza w Cieszynie
43 Utworzone: 2024-11-25
Petycja do Ministra Nauki o uwzględnienie punktowanych konferencji naukowych we wszystkich dyscyplinach naukowych w Polsce
173 Utworzone: 2024-11-14
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1704 Utworzone: 2024-11-18
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101247 Utworzone: 2024-11-13
Petycja do Ministra Edukacji Narodowej - wsparcie polskiej uzdolnionej młodzieży
7205 Utworzone: 2024-08-11
UFAM ORKIESTRZE ŁĘCZESZYCE - popieram udostępnienie pomieszczenia nad Urzędem Gminy Belsk Duży na salę prób zespołu
195 Utworzone: 2024-11-22
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
32 Utworzone: 2024-11-25
Komitet Obrony Gietrzwałdu
7582 Utworzone: 2022-12-31
STOP DLA LIKWIDACJI NAJSTARSZEGO PRZEDSZKOLA W OLSZTYNIE
693 Utworzone: 2024-11-07
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4449 Utworzone: 2024-09-23
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1489 Utworzone: 2024-11-08