Kryty skatepark w Świdnicy

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Kryty skatepark w Świdnicy

Gość

2013-01-25 23:32

Potrzeba nam czegoś takiego
mendreck

#2 MTB

2013-01-26 00:07

Mam taką sugestię, że gdyby miało dojść do powstania skateparku warto pamiętać o tym, by mogli z niego korzystać również bikerzy jeżdżący na MTB. Na wielu zadaszonych skateparkach (Wałbrzych)istnieje bowiem zakaz jazdy na tego typu rowerach, co jest oczywistą głupotą, ponieważ znacząco zmniejsza to liczbę osób zainteresowanych tym obiektem. Tak więc w razie czego pamiętajcie o MTB.
blueberry

2013-01-26 01:24

skoro chcecie kryty skatepark to czemu nie zgłaszaliście tego pomysłu przy budowie pierwszego? Banda imbecyli. Budżet miasta jest wystarczająco nadszarpnięty nieudanymi podejściami do aquaparku i będzie on robiony w pierwszej kolejności. Miasto nie ma pieniędzy na fanaberie nastolatków, którzy wymyślili sobie kolejny idiotyzm. W lecie jakoś jest wiele dni, gdy na sk8 parku jest pusto rano i w południe i widywałem to na własne oczy.
hans

#4 Rower

2013-01-26 13:00

sam jesteś imbecyl panie blueberry! nie wiesz pan co jest 5 a się srasz jak niedorozwinięty idiota! nasz skatepark był projektowany przez osoby jeżdzżące na deskorolce bo matka jednego pracuje w urzędzie miasta i była częściowo odpowiedzialna za ten projekt a my rowerzyści nie mieliśmy nic do powiedzenia. ten obiekt który jest jest tylko połową tego co nam obiecano i miała powstać druga połowa która mogła by być bardziej "rowerowa". ten park który jest jest typowo pod deskorolke tj. małe przeszkody bardzo dużo murków i tego typu technicznych przeszkód a bardzo mało a w zasadzie tylko jeden bardzo marny quarterpipe który mozna nazwać przeszkodą na rower(choć i tak jego wielkość jest raczej taka że jest on projektowany pod deske). wystarczy zaobserować że mimo tego że mamy skatepark rowerzyści nieżadko woleli jeździć na "zakazanej" przez miasto miejscówce w parku przy ul. A Krajowej a nie na parku, albo że wolą pojechac do świebodzić czy wrocławia na skatepark porządnie pojezdzic a osoby z wałbrzycha i okollic jezdzące na desce przyjezdzają do nas. tak wiec najpierw niech pan pomyśli lub pozna sytuacje a nie bez żadnej wiedzy w kwestji w której się pan wypowiada zaczyna gadac głupoty i obraża innych. jeb##y społeczniak!
Makary

#5 Re:

2013-01-26 13:32

#3: blueberry -

Nie zgłosilismy tego przy budowie poniewaz ja jak i wiele innych znajomych nie uprawialismy tego sportu i nie wiedzielismy, że tak nas to wciągnie .Skateark projektowali deskarze..Skate park to idiotyzm hmm Aquapark to rowniez idiotyzm jak dla mnie, po co budowac kolejny obiekt skoro juz sa 2 ? odkryty na osirze i zakryty na rownej ?  . W lecie jest jest nieraz pusto bo jak jest 25C+ to nikomu sie nie chce jezdzi wa taki upał .. Ja jeżdze cały czas kiedy tylko pogoda pozwoli .!

Gość

2013-01-26 13:53

Bardzo dobry pomysł dla młodzieży ;)
Kuba

#7 Rozumiem

2013-01-26 13:55

Siema, Kuba jestem podpisuje to wam, chociaż mieszkam 31791273139 km od was, ale u nas też nic ciekawego nie ma i rozumiem o co chodzi :D
bolekido

#8 props

2013-01-26 14:01

prosps na maxa ! oby sie udało !

Gość

2013-01-26 14:07

jest to bardzo dobry pomysl , gdyz sam jestem zapalencem sportami tego typu ! :)
Kytrsian Kyle

#10 Popieram

2013-01-26 14:16

Hej, podpisuje się pod tym, jak będzie tam skatepark to śmiało wpadam. U mnie tak samo lipa w mieście jest, ale może przyczynie się do powstania parku u was, takiego z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam Kytrsian Kyle :)
Gibon

2013-01-26 16:33

Bardzo dobry pomysł popieram.
NouT

2013-01-26 16:43

Bardzo dobry pomysł, będzie bezpiecznie i to przez cały rok.
Dawid

2013-01-26 18:19

Swietny pomysl! takic miejsc nigdy malo!
Makary

#14 Projekt jak wypali pomysł

2013-01-26 19:07