Za likwidacją fundacji SOS Bokserom

Quoted post

Ona

#201 Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki

2016-01-16 09:52

A ja mam nadzieję, że Fundacja zostanie i mam nadzieję, że głos tysięcy osób, które też tego chcą, bo znają ją lepiej / głębiej niż z emocjonalnych relacji osób, które naciągają fakty jak gumkę do majtek będzie słyszalny... Takie Fundacje robią naprawdę dużo dobrego, a świat nie jest czarno-biały, jakby chcieli tego co poniektórzy, zawsze trafią się jakieś szarości.

Odpowiedzi

sosbokserom.blogspot.com

#202 Re: Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki

2016-01-16 17:38:34

#201: Ona - Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki 

Proszę tu nie wymiotować, i zwrócić skradzione psy ich właścicielom. Gdzie jest Amor?

daisy

#203 Re: Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki

2016-01-17 18:25:13

#201: Ona - Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki 

Właśnie w tym problem, że w fundacjach OPP i dostających pieniądze np. z Warszawy (razem z 1% i datkami kilkaset tysięcy rocznie) nie ma miejsca na "szarości", wszystko musi być jasne. Poza tym nie mów o szarościach, tu jest dno i metr mułu. "Głos tysięcy osób" - dawno się tak nie uśmiałam, coś te "tysiące" mało aktywne.

abc

#206 Re: Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki

2016-01-21 18:05:22

A ja wymiotuję na widok takich kretynów, którzy ślepo wierzą psychopatom.

Gdzie logika? Ano tu - znaleziono i ukradziono starszego psa, trzymano w psudo-hoteliku i doprowadzono do śmierci.

Inne kradzione psy trzymano w melinie i syfie. TO SĄ FAKTY.

Szczeniaki boksera zabrano z domu, gdzie były zadbane i przewieziono do schroniska skąd wróciły brudne i przerażone do właścicieli.

Gdzie ta wiedza przy łamaniu prawa?

Droga "ona" - chcesz żeby jakiś debil ukradł twojego psa i trzymał w chlewie? To jest empatia?

Chcesz żeby ktoś złapał twojego psa gdy wyjdzie poza posesję i go uśpił?

Chcesz aby ktoś przetrzymywał twojego psa i nie powiedział ci gdzie jest i śmiał ci się w twarz?

Emocjonalny bełkot... Jestem przerażona, że taci idioci istnieją w ogóle!

Jak można tak żyć.

Ewa

#211 Re: Wymiotuję na widok emocjonalnego bełkotu ludzi, którym brakuje wiedzy / empatii / logiki

2019-10-25 07:04:04

konkurencja nie spi i stąd te kretynskie wpisy.      Mialam pieska od tej fundacji i jestem wdzięczna ze  są tacy ludzie : pomocni,empatyczni i bardzo dbający o naszych braci mniejszych. Ich uczciwość nie podlega dyskusji i kto nie wie i nie spotkał się osobiście z tą fundacją niech nie zabiera głosu bo to wstyd nie znać się a gadać lub pisać . Będę ZAWSZE ICH POPIERAĆ  służę również gdyby sprawa zniesławienia znalazła się w sądzie.