Stop bezprawnym badaniom w RODK
Quoted post
Tomasz Adamski |
#2 Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2012-11-23 10:22Mam 100% dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka poprzez nie respektowanie Konwencji Praw Dziecka i Konwencji Praw Człowieka. RODK NALEŻY ZLIKWIDOWAĆ !!! |
Odpowiedzi
Katarzyna J. |
#3 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2012-11-23 17:05:00#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka. prosze o kontakt na mail kaszka33333@poczta.com Mam mieć takie badania ja i dziecko na początku roku Prosze o wiecej imformacji pozdrawiam |
PiotrTata |
#16 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2012-12-15 22:23:27Petycja jak najbardziej słuszna i aktualna. Nie miałem pojęcia idąc do RODK, że te panie ( nie mylić z biegłymi ) będą tak dalece stronnicze a opisywana przez nie osoba ojca ( czyli mnie ) będzie tak skrajnie sprzeczna - mógłbym tu opisywać na trzech stronach jak opisywały mnie te panie sprzecznymi charakterystykami jak np. cyt."wykazuje rys narcystyczny w osobowości ...(po czym dodają)..ma niskie poczucie własnej wartości...Skłonny jest stawiać się w pozycji ofiary.."i tak na dwie kartki się panie rozpisały same sobie przecząc! Konkubinę za to wyzłociły, że takiej kobiety to tylko ze świecą szukać!!! Pomimo , że dwukrotnie w czasie badania się rozpłakała trzykrotnie się roześmiała a pod koniec badania wyrwała długopis i zaczęła uderzać w biurko i krzyczeć , że jest ofiarą !!! #2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.
|
agajak14@gmail.com |
#99 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2014-01-07 18:36:40#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka. Czy może nam pan pomóc bo my ciągle jesteśmy ciągani po sądach i badaniach Rodeka i mamy juz dość.Mój meil agajak14@gmail.com. |
Gość |
#111 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2014-02-14 08:56:51#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka. Zgadzam się, to jest tragedia... Dla dziecka i dla mnie-matki, tragedia...
|
Martyna |
#112 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2014-02-14 08:58:27#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka. Zgadzam się, to jest tragedia... Dla dziecka i dla mnie-matki, tragedia...
|
maniusia1101 |
#148 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2014-08-03 18:52:16 |
Gość |
#211 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2016-08-25 09:57:13 |
Aktywnyprzeciwwykluczeniu |
#215 Re: Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka.2017-04-18 19:03:03#2: Tomasz Adamski - Mam dowody na to, że RODK niszczy dobro dziecka. Witam Polecam stronę www.aktywnyprzeciwwykluczeniu.pl oraz kanał na YouTube - Aktywny przeciw wykluczeniu Są tam opisane w filmach zarówno w formie komentarza jak i opisu tekstowego kwestie związane z rozwodem i ustaleniem kontaktów z dziećmi, podważeniem stronniczych decyzji sądowych, podważaniem i zaskarżeń opinii ośrodków RODK i OZSS, podważaniem opinii psychiatrycznej, zaskarżaniem stronniczych działań kuratorów i specjalistów nadzorujących kontakty z dziećmi, zaskarżaniem stronniczych decyzji sądowych, nierozpatrywaniem utrudnień w kontakcie z dziećmi, a także sposoby prawnej walki o prawa do odpowiednich kontaktów z dziećmi przy wykorzystaniu nie tylko procedur prawnych prawa krajowego (które też są opisane) ale również skarg do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka łącznie ze sposobem zaskarżania poszczególnych sądów i poszczególnych specjalistów i instytucji (jak np.: kuratorzy, pracownicy RODK i OZSS, specjaliści ośrodków nawiązywania więzi jak np.: TKOPD) do Trybunału w Strasbugu na etapie toczącego się nadal postępowania oraz wykorzystania praw konwencji w postępowaniu krajowym przeciwko stronniczości sądu. |
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
NIE dla wyburzenia "Pałacyku pod Pszczółką" w Limanowej
Poprawa prawa! Nieuczciwym najemcom mówimy Nie
NIE farmom fotowoltaicznym w okolicy Źródeł Łyny #RatujmyŁynę
Apel o kontynuację budowy CPK
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Przedszkola Publiczne Zagrożone
3324 Utworzone: 2024-11-18
Zniesienie podatku od dodatku emerytalnego OSP
726 Utworzone: 2025-04-22
Powstrzymaj Budowę Osiedla Mieszkaniowego na Terenie Warszawskiego Obszaru Chronionego
464 Utworzone: 2025-04-22
PETYCJA W SPRAWIE LOGO MYŚLENIC
429 Utworzone: 2025-04-23
PETYCJA O ODWOŁANIE DYREKTOR SCHRONISKA NA PALUCHU Z ŻĄDANIEM ZMIAN W SPOSOBIE ZARZĄDZANIA SCHRONISKIEM
1836 Utworzone: 2025-04-19
Protest przeciwko planom wycinki lasów na Lublinku w Łodzi, co umożliwia przyjęty mpzp
1589 Utworzone: 2025-04-10
PROŚBA DO WŁADZ MIASTA TORUNIA O RATOWANIE WINNICY WSCHODNIEJ
283 Utworzone: 2025-04-16
Budowa tunelu pod trasa kolejową w Sosnowcu
2319 Utworzone: 2025-04-18
Rewitalizacja linii kolejowej nr 103 Wadowice – Spytkowice – Trzebinia
329 Utworzone: 2025-04-09
Petycja mieszkańców ws. zatrzymania likwidacji miejsc parkingowych przy ul. Długiej
217 Utworzone: 2025-04-16
Petycja w sprawie zapewnienia rodzicom dzieci hospitalizowanych w oddziałach intensywnej terapii całodobowego towarzyszenia rodzica.
64952 Utworzone: 2025-02-13
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
22904 Utworzone: 2025-01-05
Nie dla teologa jako przewodniczącego Polskiego Towarzystwa Psychologicznego w Warszawie
57 Utworzone: 2025-04-21
Petycja o zachowanie dwukierunkowej ulicy Lirowej
46 Utworzone: 2025-04-22
ZBIGNIEW "SZUBA" SZUBERT - Petycja o Skargę Nadzwyczajną
4004 Utworzone: 2021-01-26
PETYCJA W SPRAWIE ZWOLNIENIA PANI JOANNY ŁYJAK Z II LO W SKARŻYSKU-KAMIENNEJ
27 Utworzone: 2025-04-23
Petycja w sprawie wyznaczenia nocnego dyżuru apteki w Płocku
33 Utworzone: 2025-04-05
List Otwarty do Ministerstwa Sprawiedliwości o ustanowienie przedstawiciela prawnego dla "niewidzialnych dzieci"
40 Utworzone: 2025-04-18
W sprawie uregulowania psychoterapii w Polsce oraz zapewnienia skutecznego, bezpiecznego i profesjonalnego leczenia osób z zaburzeniami psychicznymi.
498 Utworzone: 2025-04-13
Staw przy ul. 11 Listopada - unikalna atrakcja Świeradowa-Zdroju - nie pozwólmy jej zniknąć!
40 Utworzone: 2025-04-23